• Slovenia
  • Group

Vrednote

Kakšne so vrednote podjetja Bisnode ter kako jih živimo?

Odgovore na ta vprašanja smo odgovorili zaposleni iz 18 držav v podjetju Bisnode in postavili štiri glavne vrednote, ki tvorijo jedro našega sobivanja v družbi. Te vrednote so:

Osredotočenost na stranke, nenehna radovednost, sodelovanje, zaupanje.

OSREDOTOČENOST NA STRANKE 

Strankam omogočamo, da sprejemajo pametne odločitve. Poslušamo. In se učimo.

Vsak dan razvijamo rešitve po meri strank. Naša orodja: podatki in analitika. Strankam omogočamo, da sprejemajo pametne odločitve. Tako mi kot naše stranke smo odvisni drug od drugega in tako skupaj rastemo. Naš cilj je vedno omogočati pametne odločitve.

NENEHNA RADOVEDNOST 

Drznemo si biti pionirji.

V Bisnode imamo radovednost vgrajeno v naš DNK. Pokriva vse vidike našega poslovanja in je vedno prisotna. Zajema nagrajevanje inovacij, nenehno iskanje možnosti za napredek in drznost biti prvi.SODELOVANJE

Obvladamo več jezikov, a vendar govorimo v en glas. Govorimo veliko jezikov, a vendar delujemo soglasno.

Celovita Bisnode mreža komunikacije nam omogoča, da smo prvi na področju pametnih podatkov in da ustvarjamo pravo vrednost za svoje stranke.
Ker mednarodno in medsebojno sodelujemo, se lahko hitro prilagajamo in odločno ukrepamo.
Skupaj.


ZAUPANJE

Zanašamo se nase in drug na drugega. Zaupamo sebi in drugim.

Zaupanje je bistvenega pomena.
Z zaupanjem gradimo profesionalen odnos do naših strank in ustvarjamo pomemben  prispevek k družbi. Pri gradnji zaupanja se moramo zanašati drug na drugega in nase. Če vsak posameznik prevzame odgovornost za svoja dejanja, lahko drug drugemu pomagamo seči dlje.