• Slovenia
  • Group

Kariera

Zaposlitev v Bisnode pomeni biti del celotne Skupine Bisnode, zato cenimo pripadnost. Smo ambiciozno podjetje s svetlo prihodnostjo. V podjetju se zavedamo, da so Bisnode ljudje – s svojim znanjem, izkušnjami, sposobnostmi, vrednotami in unikatnostjo – in zato z zaposlenimi tako tudi ravnamo. 

Iščemo odprte, energične in pozitivne ljudi, ki svoje delo opravljajo odgovorno in resno. Pri nas se prepletajo lokalne značilnosti z mednarodnim okoljem, zato iščemo sodelavce, ki jim veliko pomeni sodelovanje v fleksibilnem in dinamičnem okolju. Cenimo samostojne in samoiniciativne ljudi, ki pa znajo delati tudi v timu in so naklonjeni skupinskemu delu. Iščemo sodelavce, ki so prodorni, vztrajni in ambiciozni, ki se veselijo novih izzivov in v njih iščejo spodbudo za lasten napredek in razvoj. 

Pomemben nam je odnos s strankami, zato spoštujemo kredibilne in zaupanja vredne ljudi z osebno integriteto. Pričakujemo motivirane sodelavce z idejami za izboljšave in željo po prispevku k razvoju podjetja.


Prosta delovna mesta:
Iščemo

Telefonski prodajni svetovalec

Več