• Slovenia
  • Group

Rosie Kropp imenovana za članico uprave za marketing v Skupini Bisnode

Stockholm, Švedska – Rosie Kropp je postala članica uprave za marketing (CMO) v Skupini Bisnode. Je skrbnica blagovne znamke in vodja marketinga z več kot 20-letnimi mednarodnimi izkušnjami na več trgih in v več panogah na globalnem prizorišču.

Rosie ima magisterij iz poslovne administracije in marketinga s stockholmske ekonomske fakultete. Kariero je začela v svetovnem živilskem in slaščičarskem konglomeratu Kraft Foods (danes Mondelez International), kjer je izkušnje nabirala na različnih delovnih mestih v marketingu, preden se je pridružila Skupini Skistar kot direktorica marketinga in odnosov z javnostmi. Sledile so službe na vodilnih položajih v multinacionalkah, vključno s položajem direktorice marketinga v švedski družbi Accenture, direktorice poslovne blagovne znamke na globalni ravni za Skupino Vodafone in direktorice marketinga v Starbucksu za Združeno kraljestvo in Irsko.

Nato je Rosie štiri leta posvetila Landor Associates, svetovalcu za vodenje blagovnih znamk, in sicer kot izvršna direktorica za države regije MENA in srednje Azije s sedežem v Dubaju. Leta 2012 je postala izvršna direktorica za Lavandel, butično svetovalno podjetje, specializirano za programe strateških blagovnih znamk in marketinga, svetovanje in coaching za stranke v vseh industrijah v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Prenesi datoteko

Zdaj se Rosie pridružuje podjetju Bisnode na njegovi poti preobrazbe, na koncu katere bo postalo najbolj iskan partner na področju poslovnih podatkov in analitike v Evropi. Svoj novi položaj bo nastopila 22. maja 2017.

"Res sem navdušena, da prihajam v Bisnode kot direktorica marketinga, da bom prispevala svojo strast do strateških preobrazb ter mednarodne izkušnje v vodenju in rasti močnih blagovnih znamk in podjetij. Bisnode se je podal na navdihujoče potovanje sprememb in veselim se, da bom prispevala k tej viziji," pravi Rosie Kropp.

"Zelo sem vesel, da lahko Rosie izrečem dobrodošlico v našem podjetju. K nam prinaša obsežne mednarodne izkušnje iz marketinga in upravljanja blagovnih znamk, ki jih je pridobila na vodilnih položajih v dinamičnih multinacionalkah. Rosie bo ključna pri spodbujanju sprememb in strateškega razvoja ter pozicioniranju družbe Bisnode kot vodilnega partnerja na področju naprednih podatkov in analitike. Prepričan sem, da bo veliko prispevala k našim prizadevanjem za preoblikovanje Skupine Bisnode, da bi vsa podjetja v naši Skupini postala eno," navdušenja ne skriva Magnus Silfverberg, predsednik uprave Skupine Bisnode.


Za več informacij se obrnite na:

Magnus Silfverberg, CEO Skupine Bisnode

E-naslov: magnus.silfverberg@bisnode.com


Stik za medije:

Jenny Karlsson, PR & komuniciranje Skupine Bisnode

E-naslov: jenny.karlsson@bisnode.com


Ester Žigon, PR & Brand Manager Bisnode Slovenija

E-naslov: ester.zigon@bisnode.com

T: 051 390 540