• Slovenia
  • Group

Novo v Portfolio Intelligence

Že v začetku leta smo zavihali rokave, da bi vam izboljšali uporabniško izkušnjo s Portfolio Intelligence. Naj vam novosti lajšajo delovne procese in pomagajo pri analitičnih zaključkih.

Poglejmo si jih bolj podrobno:


1. Hitrejša vizualna analiza portfelja

Možna sta dva pogleda na portfelj – grafični ali tabelarni. Grafični vam omogoča hitrejšo vizualno analizo portfelja, medtem ko je tabelarični pogled bolj bogat s podatki o številih in deležih podskupin portfelja. Dodana je informacija o številu podjetij v portfelju.


2. Moč napovednih ocen podjetij

Podjetje smo po različnih ocenah umestili v njegovo poslovno okolje, dodali smo informacijo, kakšen je delež podjetij z enako oceno v državi, regiji, dejavnosti in velikostnem razredu.

Lažje boste razumeli, s katero oceno si boste najbolje pomagali pri napovedovanju dogodkov (npr. blokadi, izbrisu, insolventnosti, ipd).


3. Obtežitev in porazdelitev portfelja

Podjetja v portfelju smo obtežili in grafično porazdelili glede na prihodke in sredstva. S tem pridobite vpogled, kako dobra podjetja imate v portfelju.


4. Primerjava uspešnosti ocen

Primerjate lahko katerikoli dve oceni na ravni podjetja ali portfelja. Primerjava je možna po kazalnikih, zgodovini in napovedni moči ocene.


5. Omogočamo skupno delo

Portfelj je lahko zaseben, odprt za vpogled ali odprt za urejanje. Pri zadnjem imajo vsi uporabniki možnost dodajanja in brisanja podjetij iz portfelja.


Novosti si poglejte na pi.bisnode.si. Za vse komentarje in vprašanja smo vam na voljo na 080 39 03 ali na support.si@bisnode.com.