• Slovenia
  • Group

Ko kupujete Certifikat bonitetne odličnosti, preverite, ali je ponudnik res Bisnode!

Prav posebej bi vas radi opozorili, da se je na nas v zadnjem času obrnilo kar nekaj razočaranih strank, ki so bile prepričane, da so kupile Bisnode Certifikat bonitetne odličnosti, a se je izkazalo, da temu ni tako.

Na trgu je nekaj ponudnikov, ki poslovno nekorektno zavajajo stranke, zato vam v nadaljevanju posredujemo usmeritve, ki vam bodo v pomoč pri odločanju oz.preverjanju, ali ponudba res velja za Bisnode Certifikat bonitetne odličnosti. 


1. Preverite,kdo vas kliče.
Certifikat bonitetne odličnosti tržimo le preko lastne prodajne ekipe in ne preko posrednikov. Preverite tudi, iz katerega e-naslova dobite ponudbo.

2.Preverite videz certifikata.
Certifikat je narejen po Bisnode grafični podobi, ki si jo lahko ogledate tukaj. 

3. Večletna mednarodna tradicija. 
Bisnodeima 20-letno tradicijo v podeljevanju certifikatov v 18 evropskih državah. Smo največji strateški partner družbe Dun & Bradstreet, ki s poslovnimi iformacijami pokriva več kot 220 držav. Slovenski trg je v projektu mednarodnega certificiranja podjetij od leta 2011. Preverite, kje smo prisotni.

4.Mednarodna metodologija, podprta z dejstvi. 
Pri izdelavi bonitetne ocene odličnosti se opiramo na lastno poslovno bazo spodatki od leta 1994 do danes. Model vključuje preko 300 spremenljivk in napoveduje verjetnost prenehanja delovanja podjetja, insolventnosti (stečaj,prisilna poravnava, likvidacija, preventivno prestrukturiranje), uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov ali blokade TRR daljše kot 90 dni v naslednjih 12 mesecih.

5.Preverite reference.
Bisnode certifikat podpirajo partnerji UniCredit Banka Slovenija, SID Prva kreditnazavarovalnica, CEED Slovenija. Zaupajo nam vse slovenske banke in zavarovalnice, 90 % javne uprave in 60 % velikih podjetij. Vse certificirancesi lahko ogledate tukaj. 

6.Odlična podjetja so odlična z razlogom - upravljajo glavnino vseh sredstev, ustvarjajo glavnino prihodkov, zaposlujejo glavnino ljudi in preostali del gospodarstva prekašajo tako v učinkovitosti kot dobičkonosnosti poslovanja. Pri tem je poslovanje z njimi bistveno manj tvegano. 

Zanimam se za originalni Bisnode Certifikat bonitete odličnosti.


Zadodatne informacije smo vam na voljo na 01620 2 732 ali na certifikat.aaa@bisnode.com