• Slovenia
  • Group

Delo MeNE išče 2016

Obiščite nas na BISNODE INFO TOČKI!

13. APRIL 2016
8:30 - 17:50

EKONOMSKA FAKULTETA V LJUBLJANI

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ – Center za razvoj in svetovanje študentom) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 13. karierni dan Delo MeNE išče.

http://www.ef.uni-lj.si/dmi

Izboljšaj svoje zaposlitvene možnosti, načrtuj svojo karierno pot pravočasno in pravilno ter pridi na karierni dan Delo MeNE išče 2016 ter nas obišči na BISNODE INFO TOČKI!

Dogodka se poleg študentov Ekonomske fakultete v primeru prostih mest na posameznih predavanjih lahko udeležijo tudi študenti drugih fakultet in zainteresirani.

Zmoremo! Verjemite – prav vse je mogoče.

V Bisnode imamo na voljo znanje, strokovnjake in vire, s katerimi je mogoče uresničiti tudi najzahtevnejše cilje in izpolniti največje izzive. 

Tudi tiste o sanjski službi.

 

Preverite in nas obiščite v Bisnode Think-Box v preddverju Velike in Male dvorane:

* med 10h in 12h poklepetajte z Bisnodovko, ki je s podjetjem Bisnode prehodila že zajeten del osebne razvojne poti – od študentke do mentorice najuspešnejše Bisnode ekipe. Na kakšen način in kako ji to uspeva? Prisluhnite ji!

* ob 12h in ob 15h vabljeni na praktično delavnico in s pomočjo poslovnega spleta GVIN.com poiščite najboljše zaposlovalce: Namen delavnice je praktičen prikaz, kako lahko s pomočjo Bisnode poslovnega spleta GVIN.com poiščete najboljše slovenske zaposlovalce, kako lahko s širokim naborom poslovnih informacij preverite delovanje vaših potencialnih delodajalcev in se na podlagi uporabnih vsebin (kot so finančni podatki, lastniška struktura, zgodovina in razvoj podjetja, članki iz poslovnega tiska o podjetju in njegovem vodstvu, …) samozavestno podate na razgovor za vašo sanjsko službo.

* med 9h in 16h pa za svoje zdravje poskrbite s slastnim jabolkom, dan si posladkajte z osvežilnimi bomboni in s pravilnim odgovorom v nagradni igri osvojite praktično nagrado! 


SPOZNAJTE NAS!

Pomagajte nam uresničiti našo vizijo sveta,

v katerem ljudje s strastjo, pogumom in etično naravnanostjo sprejemajo boljše odločitve.

PRIJAVE

Svoje prijave na Bisnode delavnico sporočite na cers@ef.uni-lj.si ali na info.si@bisnode.com do 12. aprila 2016!