• Slovenia
  • Group

Cecilia Westerholm Beer nova članica uprave za človeške vire za Skupino Bisnode

Stockholm, Švedska – Z majem je Cecilia Westerholm Beer zasedla mesto članice uprave za človeške vire (CHRO) in se pridružila vodstveni ekipi Skupine Bisnode.

Cecilia bo nadaljevala vzpostavljanje sistema in razvoja človeških virov na ravni Skupine, strateško bo vodila kadrovsko področje in nadaljevala uvajanje novih procesov, koristnih za vsa podjetja v Skupini Bisnode. Čaka jo tesno sodelovanje z ostalim vodstvom in upravljanje tako vprašanj zaposlenih kot kulturna preobrazba podjetja.

"Cecilijine izkušnje z vodilnimi programi za strateške posodobitve bodo koristne za Bisnode pri nadaljevanju preobrazbe in razvoja našega podjetja," je poudaril predsednik uprave (CEO) Magnus Silfverberg. "Verjamem, da bo Cecilia nepogrešljivo prispevala s svojimi izjemnimi referencami s področja vodenja in modernizacije, saj je v preteklosti tradicionalnim dejavnostim že  pomagala pri preskoku do visoko tehnološke svetovalne naravnanosti, zato ne dvomim, da bo uspešno vodila tudi kadrovsko področje na ravni skupine Bisnode."

Prenesi datoteko

"To je velika čast in ponosna sem, da se imam priložnost pridružiti ekipi Skupine Bisnode. Veselim se, da bomo skupaj z drugimi člani vodstva nadaljevali dobro delo in bo Bisnode kot odlično podjetje postal še bolj izjemno," pravi Cecilia. "Priložnost prispevati k preobrazbi podjetja Bisnode, da postane najbolj zaželen partner na področju poslovnih podatkov in analitike v Evropi, je nič manj kot privilegij. Pripravljena sem doprinesti k izgradnji vodilne kulture ter okolja z najboljšimi pogoji za delo."

Cecilia ima za sabo magisterij iz človeških virov z univerze v švedski Uppsali in več kot 20 let uspešnega vodenja kadrovskih oddelkov v različnih panogah. Njene prepričljive izkušnje pri strateškem razvoju kadrovskega področja, ki se odražajo v vsakodnevnih dejavnostih in dejanjih, potrjujejo njeno pomembno vlogo na vodilnih položajih v družbah Manpower, Crane, Fortum in Cybercom. Preden se je pridružila družbi Bisnode, je vodila svetovalno podjetje Stratena AB za podporo podjetjem pri rasti, in sicer na področju človeških virov in poslovanja.


Za več informacij se obrnite na:

Magnus Silfverberg, CEO Skupine Bisnode

E-naslov: magnus.silfverberg@bisnode.com


Stik za medije:

Jenny Karlsson, PR & komuniciranje Skupine Bisnode

E-naslov: jenny.karlsson@bisnode.com


Ester Žigon, PR & Brand Manager Bisnode Slovenija

E-naslov: ester.zigon@bisnode.com

T: 051 390 540