• Slovenia
  • Group

BONITETA ODLIČNOSTI 2017

Včeraj je na Brdu pri Kranju že drugo leto zapored potekal dogodek, namenjen Bisnode certificirancem bonitetne odličnosti A, AA, AAA in Zlati AAA – torej najbolj vzpodbudnim in najbolj navdihujočim!


V Sloveniji je bonitetno odličnih podjetij slaba četrtina, a predstavljajo več kot polovico slovenskega gospodarstva po sredstvih v upravljanju, ustvarjenih prihodkih in številu zaposlenih. Lani so ustvarili 51 milijard evrov celotnih prihodkov in 1,9 milijarde evrov čistega dobička ter v primerjavi s preostalim gospodarstvom dosegli višjo učinkovitost, dobičkonosnost in dolgoročno likvidnost.


Ker vsi stremimo k nenehnim izboljšavam pri svojem poslovanju, smo v Bisnode - kot vaš poslovni partner – ponosni in zadovoljni, da lahko z našimi dogodki povezujemo podjetja, ki so pri svojem delovanju nadpovprečno uspešna in ki bistveno prispevajo k odličnosti slovenskega poslovnega okolja.

»Od boljših se učimo, da jih prehitimo«, je dejal Marjan Batagelj, eden izmed slavnostnih govorcev dogodka, zato je izredno pomembno, da se primeri dobrih praks širijo.


Govorniški oder so tako zastopali predavatelji iz bonitetno odličnih podjetij:

 Smiljan Mori, predsednik uprave Success systems in Agencija Mori,

 Alojz Burja, direktor Lip Bled in Lip Bohinj,

 Vladimir Stanićdirektor podjetja Kalček in

 Marjan Batagelj, predsednik upravnega odbora Postojnska jama.


Nekaj trikov pa so z nami delili tudi naši pokrovitelji:

 Matej Kadliček, Trgotur

 Peter Mankoč, A-Cosmos

 Matevž Benec, Generali zavarovalnica d.d. Ljubljana

 Gal Kočar, Goclick

 Matej Delakorda, CEED SlovenijaSpodaj si lahko ogledate tudi nekaj fotografij z dogodka, poleg tega pa prilagamo tudi predstavitve govorcev.

    SE VIDIMO MED ODLIČNIMI PONOVNO NASLEDNJE LETO!