• Slovenia
  • Group

Bisnode THINK- BOX

V Bisnode želimo prispevati k izgradnji sveta, v katerem se odločitve sprejemajo in ne prelagajo v prihodnost ter usmerjati svet v pravo smer – naprej. Svet, kjer imajo ljudje dovolj poguma za naslednji korak. Korak k transparentnemu, poštenemu in pravičnemu poslovanju!

Naša Bisnode odgovornost je omogočati dostop do kakovostnih poslovnih informacij in s tem zagotavljati transparentnost trga. Zato smo v Bisnode ponosni na naše aktivno sodelovanje in mentoriranje startup podjetij znotraj različnih podjetniških skupnosti: CEED, Ljubljanski univerzitetni inkubator, Iniciativa Start:up Slovenija in Slovenski podjetniški sklad, ABC Accelerator HUB in na delovanje z mladimi znotraj Zavoda Y, AmCham Slovenija, Strategškega foruma Bled BSF, Slovenskega izobraževalnega konzorcija SLOV.I.K in mnogimi drugimi organizacijami. 

V letošnjem študijskem letu pa bomo dejavni tudi skupaj s študenti Ekonomske fakultete v Ljubljani, saj bomo za njih pripravili raznolika izobraževanja in delavnice za učinkovito izkoriščanje in odgovorno upravljanje s kredibilnimi poslovnimi informacijami. V Bisnode imamo namreč odlične strokovnjake, ki so pripravljeni deliti znanje, izkušnje in zamisli ter skupaj s študirajočo mladino razmišljati o novih smereh delovanja. 

Zmoremo! Verjemite – prav vse je mogoče. V Bisnode imamo na voljo znanje, strokovnjake in vire, s katerimi je mogoče uresničiti tudi najzahtevnejše cilje. 

Skupaj uresničujemo našo vizijo sveta, v katerem ljudje s strastjo, pogumom in etično naravnanostjo sprejemajo boljše odločitve.