• Slovenia
  • Group

6. BISNODE DOBRODELNO KOLESARJENJE OD LJUBLJANE DO MORJA

Označite si soboto, 10. junija, kot Bisnode dan dobrodelnosti, kolesarjenja in druženja!


Na ta dan bomo namreč ponovno odkolesarili iz Ljubljane do morja ter za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije zbirali športne rekvizite in pripomočke za gibanje na prostem za Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič.

Vodilo Zdravilišča Debeli rtič je namreč: šport in gibanje na prostem kot osnova vsem kratkočasnim aktivnostim!MZL RKS Debeli rtič je center zdravja za otroke, mladostnike, družine in seniorje. Z enkratno lego, blagodejno mikroklimo ter ustreznimi sodobnimi medicinskimi, terapevtskimi in športnimi kapacitetami, že vrsto let uspešno pripomoremo h kurativi in preventivi zdravstvenih stanj otrok in mladostnikov.

Kot del Rdečega križa Slovenije delujemo skladno s temeljnimi  načeli  in spodbujamo ter širimo vrednote zdravja in zdravega življenja  s praktičnimi programi varovanja in krepitve zdravja.


Dogodek je namenjen Bisnodovcem kot tudi Bisnode poslovnim partnerje in uporabnikom naših rešitev ter vsem ljudem dobre volje, zato prijazno vabljeni,

da se nam pridružite na že 6. kolesarjenju od Ljubljane do morja!


Hvala že vnaprej za vašo srčnost in dobro voljo ter vabljeni z nami na morje!


Bisnode športno društvo BiSport

P. S.: Pozivamo vas, da novico všečkate (in delite) tudi preko Bisnode FB strani!

Da se ne bo nič zapeljalo mimo vas! :)BISNODE KOLESARJENJE OD LJUBLJANE DO DEBELEGA RTIČA BOMO ODPELJALI V SOBOTO, 10. JUNIJA 2017.

TRASA

Kolesarimo po stari cesti od Ljubljane do Debelega rtiča.

POGOJI ZA UDELEŽBO:

Športni pripomočki za gibanje in aktivnosti na prostem (za vse igre z žogo, namizni tenis, badminton, vse za kolesarjenje, pripomočki za igre v vodi,  ..., v glavnem vse, kar je povezano z gibanjem - lahko tudi športna obutev) za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije za Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič, ki jih udeleženci oddajo na startu dogodka ali predhodno dostavijo na podjetje Bisnode.

Pot od Ljubljane do Debelega rtiča vsi kolesarji prekolesarijo v športni majici Bisnode, ki jo dobijo na startu dogodka.

NEhitenje, NEtekmovanje, NEštetje srčnih utripov, ampak ZAnosno opazovanje slovenske pokrajine in ZAvedanje, da prvotno kolesarimo na skupinskem družabnem kolesarjenju in šele drugotno na športnem dogodku.

ZBOR

Zbor udeležencev bo v soboto, 10. 6., ob 5:30h pred sedežem Bisnode na Likozarjevi ulici 3 (pri stavbi Delove Tiskarne). Odhod ob 6h.

DOGODEK BO POTEKAL V VSAKEM VREMENU.


PRAVILA DOGODKA:

Udeleženec kolesarjenja je vsak, ki se prijavi organizatorju (podjetje Bisnode in športno društvo BiSport).

Kolesarjenja se lahko udeležijo osebe starejše od 18 let.

Kolesarjenje je rekreativnega in netekmovalnega značaja, ki se ga lahko udeležijo kolesarji s cestnimi, treking ali gorskimi kolesi.

Obvezna je uporaba zaščitnih čelad.

Vsi udeleženci naj poskrbijo, da se kolesarjenja udeležijo zdravi in vsestransko pripravljeni na začrtano pot.

Skozi celotno traso nas spremlja kombi za osebno prtljago kolesarjev in morebitne onemogle kolesarje (v kolikor namreč kateri od udeleženec kolesarjenja po poti omaga, se mu pripeti mehanska okvara kolesa ali zaradi katerega drugega razloga sklene, da kolesarjenja ne bo nadaljeval, se v kombiju omogoči prevoz osebe in kolesa do Debelega rtiča).

Udeleženci vozijo na lastno odgovornost in so dolžni spoštovati cestno-prometne predpise. Organizator ne odgovarja za storjene prekrške posameznikov ali za škodo oz. poškodbe, ki jih povzročijo udeleženci kolesarjenja oz. prometa sebi ali tretji osebi.

Udeleženec dogodka dovoljuje, da ga organizator, posamezno ali v skupini, fotografira za morebitno objavo v medijih, na spletni strani ter socialnih omrežjih.

S prijavo organizatorju udeleženec potrjuje, da je seznanjen s pravili dogodka.