• Slovenia
 • Group

5. Bisnode dobrodelno kolesarjanje od Ljubljane do morja

Radi bi vas pozvali, da si letošnjo soboto, 11. junija, označite kot Bisnode dan dobrodelnosti, kolesarjenja in druženja.


Na ta dan bomo namreč ponovno odkolesarili iz Ljubljane do morja ter za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije zbirali športne pripomočke za gibanje na prostem za Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič.

Vodilo Zdravilišča Debeli rtič je namreč: šport in gibanje na  prostem kot osnova vsem kratkočasnim aktivnostim!

Dogodek je namenjen tako Bisnodovcem kot tudi Bisnode poslovnim partnerjem, uporabnikom in vsem srčnim ljudem,

zato prijazno vabljeni,

da se nam pridružite na že 5.  kolesarjenju od Ljubljane do morja!


PRIJAVA NA 5. BISNODE DOBRODELNO KOLESARJENJE!

     

Good  intentions might sound nice,

but  it's positive actions that matter.

 • -Tim  Fargo

 • Bisnode športno društvo BiSport

 

BISNODE  KOLESARJENJE OD LJUBLJANE DO DEBELEGA RTIČA BOMO ODPELJALI 

V SOBOTO,  11. JUNIJA 2016.

                                                                                             

 TRASA

Kolesarimo  po stari cesti od Ljubljane do Debelega rtiča.


POGOJI ZA  UDELEŽBO:


Športni pripomočki za gibanje in  aktivnosti na prostem (za vse igre z žogo, namizni tenis, badminton, vse za kolesarjenje,  pripomočki za igre v vodi,  ..., v  glavnem vse, kar je povezano z gibanjem - lahko tudi športna obutev) za otroke  in mladostnike iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije za Mladinsko  zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič, ki jih udeleženci oddajo na startu  dogodka ali predhodno dostavijo na podjetje Bisnode.

Pot od Ljubljane do Debelega  rtiča vsi kolesarji prekolesarijo v športni majici Bisnode, ki jo dobijo na  startu dogodka.

NEhitenje, NEtekmovanje,  NEštetje srčnih utripov, ampak ZAnosno opazovanje slovenske pokrajine in  ZAvedanje, da prvotno kolesarimo na skupinskem družabnem kolesarjenju in šele  drugotno na športnem dogodku.

 

ZBOR

Zbor  udeležencev bo v soboto, 11. 6., ob 5:30h pred sedežem Bisnode na Likozarjevi  ulici 3 (pri stavbi Delove Tiskarne).

Odhod ob  6h.

 

DOGODEK BO  POTEKAL V VSAKEM VREMENU.

 


PRAVILA  DOGODKA:

 • Udeleženec kolesarjenja je vsak,  ki se prijavi organizatorju (podjetje Bisnode in športno društvo BiSport). 
 • Kolesarjenja se lahko udeležijo  osebe starejše od 18 let. 
 • Kolesarjenje je rekreativnega in  netekmovalnega značaja, ki se ga lahko udeležijo kolesarji s cestnimi, treking  ali gorskimi kolesi. 
 • Obvezna je uporaba zaščitnih  čelad.
 • Vsi udeleženci naj poskrbijo, da  se kolesarjenja udeležijo zdravi in vsestransko pripravljeni na začrtano pot. 
 • Skozi celotno traso nas spremlja  kombi za osebno prtljago kolesarjev in morebitne onemogle kolesarje (v kolikor  namreč kateri od udeleženec kolesarjenja po poti omaga, se mu pripeti mehanska  okvara kolesa ali zaradi katerega drugega razloga sklene, da kolesarjenja ne bo  nadaljeval, se v kombiju omogoči prevoz osebe in kolesa do Kopra). 
 • Udeleženci vozijo na lastno  odgovornost in so dolžni spoštovati cestno-prometne predpise. Organizator ne  odgovarja za storjene prekrške posameznikov ali za škodo oz. poškodbe, ki jih  povzročijo udeleženci kolesarjenja oz. prometa sebi ali tretji osebi.
 • Udeleženec dogodka dovoljuje, da  ga organizator, posamezno ali v skupini, fotografira za morebitno objavo v  medijih, na spletni strani ter socialnih omrežjih.
 • S prijavo organizatorju  udeleženec potrjuje, da je seznanjen s pravili dogodka.