• Slovenia
  • Group

Bisnode Spletni Seminarji

Z Bisnode Spletnimi Seminarji (BSS) vam preko orodja Go2Tools zagotavljamo čim lažjo uporabo naših produktov. Na posameznih spletnih seminarjih se osredotočamo predvsem na potrebe strank in ne na posamezne produkte. Bisnode Spletni Seminar ali webinar je virtualno srečanje, ki ob točno določeni uri poteka v živo preko vašega računalnika. Bisnode spletni seminar je BREZPLAČEN in poteka v slovenskem jeziku. 
Oglejte si Bisnode spletni seminar o tem, kako izračunamo Bisnode bonitetno oceno.

Bisnode spletni seminar: Je vaša bonitetna ocena zrasla ali padla?


Pretekli dogodki

Bisnode Spletni Seminarji (BSS)
30. avgust 2016, 14:00

3 namigi za uspešno planiranje

Jesen je običajno čas, ko se oziramo proti novemu poslovnemu letu. Ker nam izkušnje pravijo, da je načrtovanje težek in dolgotrajen proces smo pripravljeni z vami deliti nekaj naših rešitev, ki jih uporabljamo tudi sami.

Več
Bisnode Spletni Seminarji (BSS)
05. maj 2016, 13:00

Bonitete.si - Barva semaforja ni vse

Barva semaforja ni dovolj, da preverite kako posluje vaš poslovni partner. Prijavite se na brezplačen spletni seminar in preverite, kako prebrati ključne informacije, ki jih imate v Bonitete.si.

Več
Bisnode Spletni Seminarji (BSS)
04. maj 2016, 14:00

iBON - Bodite obveščeni. Ukrepajte pravočasno.

V poslu so ključne prave informacije ob pravem času. Prijavite se na brezplačen spletni seminar in preverite, kako jih spremljati.

Več
Bisnode Spletni Seminarji (BSS)
14. januar 2016, 10:00

Končno ... podatki o nepremičninah (GURS)

Za vas smo v GVIN dodali informacije o nepremičninah poslovnih subjektov v sklopu Geodetske uprave Republike Slovenije (GURS). Prijavite se na brezplačen spletni seminar in preverite katere nepremečnine ima v lasti vaš poslovni partner.

Več