• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za velika podjetja

Bisnode produkt

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Bodite na tekočem z vsemi finančnimi spremembami in zmanjšajte tveganje poslovanja. Na hiter in enostaven način bodite obveščeni in prihranite denar.

Več

Bisnode rešitev

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Izdelajte statistične modele za upravljanje s tveganji in iskanje potencialnih strank ter avtomatizirajte poslovne procese. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Imejte popoln pregled nad poslovnimi partnerji in posameznimi panogami. Oglejte si evidenco sprememb in poslovanja, odkrijte poslovne povezave in spremljajte gibanje trga ter položaja podjetij na njem.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več

Bisnode produkt

Smart Vision

Sledite spremembam in trendom celotnega gospodarstva, regije ali občine. Enostavno preverite tržno konkurenčnost. Smart Vision omogoča hiter in interaktiven časovni in geografski pregled ter pregled po poslovni aktivnosti in sektorjih.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do globalnih poslovnih informacij in pridobite bonitetni, nabavni, poslovni in politični vpogled v globalna tržišča. Zagotovite si nenehen nadzor nad poslovnimi partnerji in sprejmite takojšnje odločitve glede tveganja o potencialni stranki ali dobavitelju.

Več