• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za trgovino

Bisnode rešitev

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Segmentirajte stranke glede na območje, panogo, produkt in prihodke, analizirajte svoj položaj na trgu in ugotovite, kako izkoriščate svoj tržni potencial.

Več

Bisnode produkt

iBON

iBON je namenjen začetnim uporabnikom ter malim podjetjem in podjetnikom, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na trgu. Enostavno in hitro preglejte sliko slovenskih podjetij.

Več

Bisnode rešitev

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Na enostaven način pridobite dnevno ažurirane kontaktne podatke za izvedbo akcij direktne prodaje in izločite blokirana ali insolventna podjetja. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Pridobite dnevno ažurirane kontaktne podatke za izvedbo akcij direktne prodaje in izločite blokirana ali insolventna podjetja. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Analizirajte položaj podjetja na trgu in raziščite neizkoriščene priložnosti za povečanje prodaje. Poiščite nove poslovne partnerje ter preverite, kako so podjetja na trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do bonitetnega, nabavnega, poslovnega in političnega vpogleda v globalna tržišča ter imejte popoln pregled nad trgi v drugih državah ter dobičkonosnostjo in stabilnostjo vaših strank in kupcev.

Več