• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za srednje velika podjetja

Bisnode produkt

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Raziščite nove potencialne trge, prilagodite cene in bodite na tekočem s stanjem konkurence. Hitro in enostavno upravljajte odnose s strankami in spremljajte denarni tok.

Več

Bisnode produkt

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Imejte nadzor nad dnevno osveženimi podatki o poslovnih partnerjih in spremljajte spremembe v podjetjih. Pravočasno zmanjšajte tveganje in si zagotovite plačilo.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Pridobite dnevno ažurirane kontaktne podatke za izvedbo akcij direktnega marketinga in segmentacijo, izločite blokirana ali insolventna podjetja ter upravljajte s tveganji. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Analizirajte položaj podjetja na trgu in raziščite neizkoriščene priložnosti za povečanje prodaje. Poiščite nove poslovne partnerje ter preverite, kako so podjetja na trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več

Bisnode produkt

Smart Vision

Zaznajte trende in sledite spremembam celotnega gospodarstva, regije ali občine. Enostavno preverite tržno konkurenčnost. Hitro ustvarite poročila za poročanje. Smart Vision omogoča hiter in interaktiven pregled po indikatorjih.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do bonitetnega, nabavnega, poslovnega in političnega vpogleda v globalna tržišča ter imejte popoln pregled nad trgi v drugih državah ter dobičkonosnostjo in stabilnostjo vaših strank in kupcev.

Več