• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za proizvodnjo dejavnost

Bisnode rešitve

AAA certifikat

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Raziščite trg in poiščite zanesljive nove poslovne partnerje ter priložnosti. Na enostaven način spremljajte obstoječe partnerje ter konkurenco in upravljajte odnose s strankami.

Več

Bisnode rešitev

iBON

iBON je namenjen začetnim uporabnikom ter malim podjetjem in podjetnikom, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na trgu. Enostavno in hitro preglejte sliko slovenskih podjetij.

Več

Bisnode rešitve

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode rešitve

Bonitete.si

Imejte nadzor nad dnevno osveženimi podatki o poslovnih partnerjih in spremljajte spremembe v podjetjih. Pravočasno zmanjšajte tveganje in si zagotovite plačilo.

Več

Bisnode rešitve

Poslovne rešitve

Izdelajte statistične modele za upravljanje s tveganji in iskanje potencialnih strank ter avtomatizirajte poslovne procese. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode rešitve

Gvin.com

Analizirajte položaj podjetja na trgu in raziščite neizkoriščene priložnosti za povečanje prodaje. Poiščite nove poslovne partnerje ter preverite, kako so podjetja na trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode rešitve

JavniRazpisi.com

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Imejte popoln nadzor nad poslovnimi partnerji in strankami na globalnih tržiščih, sprejmljajte njihovo bonitetno oceno, plačilno sposobnost in finančno stabilnost ter sprejmite takojšnje odločitve na podlagi visokokakovostnih in preverjenih informacij.

Več