• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za prodajo

Bisnode produkt

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Segmentirajte stranke glede na območje, panogo, produkt in prihodke, analizirajte svoj položaj na trgu in ugotovite, kako izkoriščate svoj tržni potencial.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Poiščite nove prodajne priložnosti in se prepričajte, da so vaši potencialni poslovni partnerji in stranke zanesljivi. Spremljajte obstoječe stranke in njihovo poslovno uspešnost.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Pridobite dnevno ažurirane kontaktne podatke za izvedbo akcij direktne prodaje in izločite blokirana ali insolventna podjetja. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Poiščite nove stranke in poslovne partnerje, odkrijte poslovne povezave in spremljajte gibanje položaja podjetij na trgu.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več

Bisnode rešitev

Smart Vision

Sledite spremembam in trendom celotnega gospodarstva, regije ali občine. Enostavno preverite tržno konkurenčnost. Smart Vision omogoča hiter in interaktiven časovni in geografski pregled ter pregled po poslovni aktivnosti in sektorjih.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Imejte popoln nadzor nad poslovnimi partnerji in strankami na globalnih tržiščih, sprejmljajte njihovo bonitetno oceno, plačilno sposobnost in finančno stabilnost ter sprejmite takojšnje odločitve na podlagi visokokakovostnih in preverjenih informacij.

Več