• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Bisnode produkt

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Raziščite trg in poiščite zanesljive nove poslovne partnerje ter priložnosti. Na enostaven način spremljajte obstoječe partnerje ter konkurenco in upravljajte odnose s strankami.

Več

Bisnode produkt

iBON

iBON je nepogrešljivo orodje za mala in srednja podjetja, saj omogoča najbolj enostaven in hiter pregled slike slovenskih podjetij. Namenjen začetnim uporabnikom ter malim podjetjem in podjetnikom, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na trgu.

Več

Bisnode rešitev

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Imejte nadzor nad dnevno osveženimi podatki o poslovnih partnerjih in spremljajte spremembe v podjetjih. Pravočasno zmanjšajte tveganje in si zagotovite plačilo.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več