• Slovenia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rješenje za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za managemnt

Bisnode produkt

AAA

Dokažite poslovnim partnerjem svojo stabilnost in odličnost poslovanja. Certifikat bonitetne odličnosti imajo najboljši poslovni subjekti, ki spadajo med 24 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Bodite na tekočem z vsemi finančnimi spremembami in zmanjšajte tveganje poslovanja. Na hiter in enostaven način bodite obveščeni in prihranite denar.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Imejte popoln pregled nad poslovnimi partnerji in posameznimi panogami. Oglejte si evidenco sprememb in poslovanja, odkrijte poslovne povezave in spremljajte gibanje trga ter položaja podjetij na njem.

Več

Bisnode rešitev

Smart Vision

Sledite spremembam in trendom celotnega gospodarstva, regije ali občine. Enostavno preverite tržno konkurenčnost. Smart Vision omogoča hiter in interaktiven časovni in geografski pregled ter pregled po poslovni aktivnosti in sektorjih.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do globalnih poslovnih informacij in pridobite bonitetni, nabavni, poslovni in politični vpogled v globalna tržišča. Zagotovite si nenehen nadzor nad poslovnimi partnerji in sprejmite takojšnje odločitve glede tveganja o potencialni stranki ali dobavitelju.

Več