• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za gradbeniško dejavnost

Bisnode rešitev

AAA

Z mednarodno priznanim certifikatom bonitetne odličnosti AAA povečajte svojo konkurenčnost in kredibilnost. Certifikat imajo najboljši poslovni subjekti. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Raziščite trg in poiščite zanesljive nove poslovne partnerje ter priložnosti. Na enostaven način spremljajte obstoječe partnerje ter konkurenco in upravljajte odnose s strankami.

Več

Bisnode produkt

iBON

iBON je namenjen začetnim uporabnikom ter malim podjetjem in podjetnikom, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na trgu. Enostavno in hitro preglejte sliko slovenskih podjetij.

Več

Bisnode produkt

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Imejte nadzor nad dnevno osveženimi podatki o poslovnih partnerjih in spremljajte spremembe v podjetjih. Pravočasno zmanjšajte tveganje in si zagotovite plačilo.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Izdelajte statistične modele za upravljanje s tveganji in iskanje potencialnih strank ter avtomatizirajte poslovne procese. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Analizirajte položaj podjetja na trgu in raziščite neizkoriščene priložnosti za povečanje prodaje. Poiščite nove poslovne partnerje ter preverite, kako so podjetja na trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode produkt

Javni razpisi

Ne spreglejte nobenega javnega razpisa ali naročila! Prejmite dnevne, aktualne javne razpise in naročila za izbrane dejavnosti iz 17 različnih držav po elektronski pošti in s tem prihranite čas in denar. Zanesite se na našo usposobljeno ekipo za pomoč in izdelavo dokumentacije.

Več