• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za finance

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Bodite na tekočem z vsemi finančnimi spremembami in zmanjšajte tveganje poslovanja. Na hiter in enostaven način bodite obveščeni in prihranite denar.

Več

Bisnode produkt

iBon

iBON je namenjen začetnim uporabnikom ter malim podjetjem in podjetnikom, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na trgu. Enostavno in hitro preglejte sliko slovenskih podjetij.

Več

Bisnode rešitev

Solvis

Težave z neplačniki in terjatvami na področju Evropske unije vam pomaga rešiti Solvis. Spremenite neplačane terjatve v denar in ohranite dobre poslovne odnose.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Imejte nadzor nad dnevno osveženimi podatki o poslovnih partnerjih in spremljajte spremembe v podjetjih. Pravočasno zmanjšajte tveganje in si zagotovite plačilo.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Izdelajte statistične modele za upravljanje s tveganji in iskanje potencialnih strank ter avtomatizirajte poslovne procese. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Imejte popoln pregled nad poslovnimi partnerji in posameznimi panogami. Oglejte si evidenco sprememb in poslovanja, odkrijte poslovne povezave in spremljajte gibanje trga ter položaja podjetij na njem.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do globalnih poslovnih informacij in pridobite bonitetni, nabavni, poslovni in politični vpogled v globalna tržišča. Zagotovite si nenehen nadzor nad poslovnimi partnerji in sprejmite takojšnje odločitve glede tveganja o potencialni stranki ali dobavitelju.

Več