• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Bisnode rešitve

EUROCONTACTPOOL – ECP

ECP - podatkovna zbirka za Evropo je vaše okno do 40,1 milijona podjetij in 31,6 milijona odločevalcev v 21 državah. To je vaš vodič za razvijanje in ohranjanje obstoječih ter pridobivanje novih strank. Pomagali vam bomo najti rešitve na področju trženja, upravljanja s podatki, merjenja uspešnosti kampanj in profiliranja vaših strank. Poskrbeli bomo, da boste res dosegli prave ciljne stranke.

Več

Bisnode rešitve

Voice of The Customer

Z Bisnode Voice of the Customer lahko v realnem času ugotovite, kaj vaše stranke mislijo o vašem podjetju in izmerite njihovo zadovoljstvo. Dvignite uporabniško izkušnjo na višjo raven in pridobite več zadovoljnih strank, višje prihodke in dobiček.

Več

Bisnode partner

D&B Credit

Ponosno predstavljamo D&B Credit™ platformo nove generacije, ki omogoča neomejen inteligenten nadzor nad tveganji. Temelji na najbolj celovitih in zanesljivih podatkih o poslovnih subjektih na svetu. Prinaša vam prilagodljivo in s podatki podprto oceno tveganj, ki bo spremenila način upravljanja s sodobnimi financami.

Več

Bisnode partner

D&B OnBoard

Želite vedeti s 'kom' poslujete, kdo so lastniki in kakšna tveganja prevzamemo pri poslovanju z njimi? S pomočjo D & B Onboard, nove spletne rešitve našega globalnega partnerja Dun & Bradstreet za spremljanje in preverjanje zanesljivosti vaših partnerjev, lahko identificirate katerokoli podjetje na svetu in hitro ter preprosto preverite njegovo ozadje.

Več

Bisnode rešitve

Bonitete.si

Bonitete.si so zbirka nepogrešljivih on-line poslovnih informacij. Na enem mestu poslovni uporabniki sledijo plačilni disciplini poslovnih partnerjev, preverjajo, ali partnerja kdo toži, ocenijo managerske sposobnosti vodilnih oseb podjetja, preverijo, ali ima partner blokiran TRR račun in kako posluje.

Več

Bisnode rešitve

Gvin.com

Gvin.com je spletni servis, ki vam omogoča celovit vpogled v položaj podjetij na slovenskem trgu in pomaga odkriti poslovne povezave, kot so lastništvo, vodstvo in nadzorni sveti v podjetjih. Gvin.com ponuja jasno sliko, kako so podjetja na slovenskem trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode rešitve

Portfolio Intelligence

porabniku prijazno in inovativno orodje, ki vam ponuja hiter, strukturiran in analitični vpogled v portfelj strank in dobaviteljev. Popolna rešitev za proaktivno prodajo v poslovanju s podjetji (B2B), ki prodajnim strokovnjakom omogoča izdelavo vseh poročil in analiz za obstoječe in potencialne trge

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Globalna platforma Dun & Bradstreet je največja svetovna podatkovna baza, ki ima več kot 250 milijonov podatkov o podjetjih iz 220 držav sveta. Podatki iz 30.000 virov, zajemajo več, kot eno miljardo računov in se posodabljajo petmilijonkrat na dan.

Več

Bisnode rešitve

Smart Vision

Smart Vision je edinstveno makroekonomsko analitično orodje, ki na osnovi 300 milijonov zapisov in 10.000 dnevnih sprememb o poslovnih subjektih: o oriše stanje slovenskega gospodarstva, regije in občine, ponazori trende, analizira sektorje in dejavnosti in primerja uspešnost posamezne regije ali občine.

Več

Bisnode rešitve

AAA certifikat

Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim poslovnim partnerjem, s katerimi že ali pa v prihodnje šele nameravajo sodelovati. Ste med njimi vi?

Več

Bisnode rešitve

iBON

iBON je nepogrešljivo orodje za mala in srednja podjetja, saj omogoča najbolj enostaven in hiter pregled slike slovenskih podjetij. Je odlično orodje za prvi vstop na trg in nadzorovanje ter spremljanje poslovanja poslovnega partnerja.

Več

Bisnode rešitve

Solvis

Solvis ponuja izterjavo oziroma unovčevanje in upravljanje terjatev na področju Evropske unije. S pomočjo statističnega modela analizira in oceni tveganost vašega portfelja in verjetnost izterjave. Pri tem je naš cilj ohranjanje dobrih poslovnih odnosov in ustvarjanje dolgoročnega partnerskega sodelovanja.

Več

Bisnode rešitve

Poslovne rešitve

Integracija poslovnih informacij omogoča popolnoma personaliziran dostop do podatkov – dostopa se do tistih podatkov, ki so ključna za poslovanje posameznega podjetja. Zmanjševanje poslovnih tveganj na eni strani, kot tudi povečanje prodajne učinkovitosti na drugi strani, omogočajo podjetjem doseči konkurenčne prednost na trgu in s tem dvigniti interna poslovna pravila na višji nivo.

Več

Bisnode rešitve

Bonitetno poročilo

Bonitetno poročilo je namenjeno vsem, ki želite vpogled v trenutno poslovanje podjetja in kvalitetne podatke za hitro odločanje v nekaj minutah. Pregledno poročilo izpiše aktualne podatke o plačilni disciplini, ali podjetje kdo toži, ocenite lahko tudi managerske sposobnosti vodilnih oseb podjetja in preverite, ali ima partner blokiran TRR račun in kako posluje.

Več

Bisnode partner

JavniRazpisi.com

Javnirazpisi.com je storitev, ki se ukvarja s pošiljanjem dnevnih, aktualnih javnih razpisov in naročil iz 17 različnih držav. Obvestila o aktualnih razpisih in naročilih prejmete po elektronski pošti za področje oz. dejavnost, ki si jo izberete. Na voljo je tudi 7-dnevni brezplačni test, kjer si uporabnik ob registraciji izbere želeni profil dejavnosti, za katerega v tem obdobju prejema razpise.

Več